Logo
Imprimir aquesta pàgina

Suspensió definitiva de les competicions

 

A la darrera circular de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) es comunicava la finalització dels Campionats Federatius, excepte Sèniors i Preferents.

Tota vegada que els diferents escenaris de desescalada del confinament, fets públics fins ara, coincideixen en que la pràctica d’esports d’equip només serà possible en la última fase de les diferents fases previstes, el que impossibilita reiniciar les Fases Regulars de les competicions oficials encara no suspeses, la Comissió Executiva d’aquesta FCBQ, ha acordat la finalització definitiva de TOTES LES COMPETICIONS FEDERADES.

A dia d’avui encara desconeixem quan obriran les instal·lacions esportives per a poder entrenar, i per aquest motiu tot i que les competicions ja han finalitzat, la temporada 2019-2020 finalitza el proper 30 de juny.
Tal i com ja us vam comentar amb anterioritat, un cop finalitzada la temporada, es regularitzaran totes les situacions econòmiques pendents.

Tanmateix, tot i la incertesa existent davant de l’inici de la temporada 2020-2021, des de la Direcció Esportiva del club s’està treballant per tal de poder garantir en la mesura del possible, la millor planificació possible per a la configuració dels equips de la temporada vinent.

Com sempre, a mesura que l’escenari en el que ens trobem vagi canviant, us anirem informant.

© 2016 C.B. SANT ANTONI - POBLE SEC --- Tots els drets reservats