Logo
Imprimir aquesta pàgina

Comunicat Coronavirus

Ahir a la tarda es va rebre el comunicat per part de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) on decreta la suspensió de tota activitat federativa a partir d'aquest dijous 12 de març com a mesura de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2, i per una vigència de 15 dies, per tal de fer prevaler la salut i el benestar de tots els federats i federades del Bàsquet Català.
L'FCBQ pren aquesta decisió tot seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya, de les autoritats competents i després de valorar-ho entre els clubs i la Junta Directiva, revisable segons l'evolució de la situació epidemiològica.
Es per aquest motiu i per tal de donar compliment a aquestes mesures preventives, s’aturen a partir d'avui dijous 12 de març totes les activitats esportives, inclosos els entrenaments, amb un mínim de 15 dies i fins a nou avís.
Des del club ens mantindrem atents a qualsevol altre recomanació que s'indiqui per part de les autoritats competents.
Des de la Junta Directiva demanem a totes les famílies comprensió, responsabilitat i col·laboració davant d'aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.

© 2016 C.B. SANT ANTONI - POBLE SEC --- Tots els drets reservats