A Tercera per la via ràpida!

 Victòria sense discussió per 40 a 69 davant de la UE Sant Andreu i ascens directe a Tercera Catalana. Tant fàcil de dir però molt complicat per dur-ho a terme. Les previsions anaven encaminades en un altre guió de partit, i més tenint en compte que els dos equips es jugaven el mateix: guanyar i ascens directe.

Aquests dubtes es van esvair ràpidament amb un parcial de 2 a 13 als primers quatre minuts de joc, fruit d’una gran intensitat defensiva. Temps mort del Sant Andreu que despertava als locals i els fa entrar al partit finalitzant el primer quart amb un 15 a 22.

Les sensacions a l’inici del segon quart eren que les coses s’igualarien ràpidament, però un altre parcial de 0 a 9 i un triple des de 10 metres just al moment de sonar la botzina, ampliava la diferència fins a un 24 a 38. L’objectiu estava a mig camí, però encara faltava el més difícil: saber jugar amb la mateixa intensitat sense mirar el resultat, que l’equip no es relaxi per la diferència de punts i saber contenir la reacció per part de l’equip local a l’estar contra les cordes.

Cop de puny a sobre de la taula i sortida com el primer quart, parcial 0 a 6 en els cinc primers minuts amb una defensa que desconcertava als locals i ampliava la diferència als 20 punts (24 a 44). Temps mort i tímida reacció local que deixa al final del quart la diferència de punts com a l’anterior període 33 a 47.

L’objectiu ja no era només guanyar, sinó també anar a per “l’average” i demostrar que la derrota al partit d’anada per 24 punts va ser un accident. I així va ser, parcial de 7 a 22 a l’últim quart i demostració de superioritat i orgull que portava el 40 a 69 al marcador. L’alegria era més que evident a la banqueta i a la grada pel retorn de l’equip a la Tercera Catalana.

L’equip, conjuntament amb l’ajuda dels jugadors del sots21, ha treballat molt dur durant l’any i ha sabut sobreposar-se a les dificultats que s’han trobat en algun tram de la temporada i finalitzar la lliga en un estat de forma impressionant.

Felicitar als jugadors, staff tècnic i preparador físic per la temporada realitzada, així com a tota l’afició que sobretot durant les últimes setmanes ha estat al costat de l’equip donant el seu recolzament i escalf.