Clínic amb Sònia Vidal

El proper dissabte 22 de desembre a les 16:00h a les instal·lacions del Poliesportiu de Les Tres Xemeneies es durà a terme el Clínic "Estràtegies metodològigues orientades al bàsquet" a càrrec de Sònia Vidal.

Una xerrada a peu de pista d'aproximadament 3 hores on es podran treballar diferents aspectes metodològics sobre el treball formatiu dels jugadors/es de bàsquet.

Sònia Vidal Valero és llicenciada en Ciències de l'educació física i de l'esport i diplomada en Mestra d'educació primària i especialista en educació física. És entrenadora nacional de bàsquet des de 1996 i ha estat directora tècnica, coordinadora, entrenadora i monitora en diferents clubs i escoles de la zona del Baix Llobregat i Barcelona, com ara el Pare Manyanet de Molins , UB BARÇA, C.B.Cornellà, Olesa, i Corbera entre d'altres.

Tanmateix és formadora pedagògica d'entrenadors en estratègies metodològiques ,reptes cooperatius i atenció a la diversitat en els equips.

 Totes aquelles persones interessades en venir al Clínic ho han de comunicar als entrenadors dels corresponents equips o bé a la Direcció Esportiva del club.