Sopar Nadal 2018

El proper dissabte 22 de desembre de les 21h fins a les 02:00 hores, realitzarem el VII Sopar de Nadal del club a les instal·lacions del Centre Cívic del Sortidor (Plaça del Sortidor 12). El motiu d’aquest, és trobar-nos i gaudir d’un sopar de germanor abans de les festes nadalenques, i viure i conèixer tots els nostres equips.

Com ja és habitual, el Sopar de Nadal tindrà una finalitat solidària i desprès de sopar realitzarem el “Bingo solidari” on una part del benefici, es donarà a la Marató de TV3 que aquest any tractarà la malaltia del càncer.

Aquest any, com a novetat, realitzarem un concurs de karaoke per equips o grups de pares/mares on el guanyador s’emportarà un pernil.

La inscripció i el pagament s’haurà de realitzar per la botiga online del club abans del 18 de desembre. Dins del menú “Otras actividades” trobareu el producte “Sopar de Nadal 2018” on haureu d’indicar el nom de la família, el número de persones i quantes persones adultes hi han a la inscripció.

Com funcionarà el Sopar:

  • ** Cada família portarà el seu sopar i una miqueta més per compartir; us podeu organitzar per equips i triar que porta cada família per evitar repeticions i assegurar un bon àpat. Haureu de portar la beguda, coberts, plats i gots.
  • ** El cost per persona és de 5€ que serveix per finançar totes les despeses del cost del lloguer de la sala, taules i cadires, el cava per brindar i els torrons.
Desprès del sopar, realitzarem el bingo solidari, i per finalitzar la vetllada hi haurà el karaoke per equips.