Clínic de formació

Demà diumenge 23 de setembre a partir de les 12h al Complex Esportiu La Bàscula tindrà lloc el Clínic "La tàctica col·lectiva al servei de la tècnica individual" per part d'Oriol Martorell, actual entrenador d'equips de formació del Bàsquet Manresa.

Aquesta formació s'inclou dins de les activitats programades pel 15è aniversari del club, i està dirigida principalment pels entrenadors, jugadors i jugadores del club, així com els familiars de tots ells.

La idea és explicar què es té en compte a l’hora de dissenyar els entrenaments per a que tot quedi lligat (tècnica individual amb tàctica col·lectiva) mitjançant la utilització de la tàctica col·lectiva com a guió dels exercicis sense l'obligació d'explicar-la, però sí explicant-la des de la tècnica individual. Hi ha vegades que fent segons quins exercicis es desentrenen conceptes que després volem treballar. L'objectiu de la formació és explicar tot allò que es té en compte per a evitar-ho el màxim possible.

L'Oriol Martorell porta entrenant des del 1999 i ha passat per diferents categories de mini fins a sènior, combinant sempre que ha estat possible els equips de base amb el sènior.

Durant 8 temporades va ser el coordinador del C.B. Sant Climent, una temporada a C.B. Sant Gabriel i 4 temporades al C.B. Castelldefels.

També va ser entrenador ajudant al PDP Femení del Baix Llobregat del 2005 al 2010.

Totes aquelles persones interessades en venir al Clínic ho han de comunicar als entrenadors dels corresponents equips o bé a la Direcció Esportiva del club.