Inici de temporada

Ahir a la tarda els equips sots21 i sots25 masculí van donar el tret de sortida a la nova temporada a l'espera del sènior femení A que començarà avui.

El primer equip femení competirà al grup 4 de la Segona Catalana i debutarà a la lliga al camp del CB Granollers 2 el 15 de setembre a les 16h. Pel que fa al primer equip masculí, competirà al grup 1 de la categoria sots25, i debutarà al camp del Jesús Maria Sant Andreu el 29 de setembre a les 13h.

Els dos equips han esdevingut una forta renovació de la plantilla així com a les banquetes on Oscar Sala al femení i Blai Torras al masculí seran els encarregats de dirigir els equips en aquesta nova etapa.

Aquest any el sots21 masculí serà el primer equip a la història del club que competirà a la categoria preferent, un repte il·lusionant però a la vegada molt exigent que s'ha plantejat per aquesta temporada. L'equip que durant les últimes temporades ha realitzat uns excel·lents resultats, serà entrenat per Blai Torras. L'equip que es troba al grup 1, per exigències de la competició, jugarà els seus partits com a local els diumenges al matí al pavelló de La Marina, i debutarà el 29 de setembre a la pista del Lluïsos de Gracia a les 19:30h.

Els equips durant les properes setmanes jugaran diversos amistosos per tal d'afinar la seva posada a punt per l'inici de la competició.