Xavier Sancho nou Director Tècnic

Xavier Sancho serà el nou Director Tècnic del club a partir de la temporada vinent en substitució de David Sánchez, a qui el club vol agrair el treball realitzat durant aquestes dues temporades i mitja a la direcció esportiva i com entrenador de diferents equips.

 Sancho, qui té una àmplia experiència en diferents clubs de Catalunya, ha estat entrenador durant els últims anys a clubs com Qbasket Sant Cugat, UE Gaudí, La Palma de Cervelló, Joventut de Badalona, C.B. Grup Barna i C.B. Prat entre d'altres.

Com a director tècnic ha estat treballant els últims anys 9 anys amb la UE Gaudí, i amb anterioritat al C.B. Tordera i La Palma de Cervelló. Tanmateix, com a coordinador ha estat treballant a clubs com el C.B.Grup Barna durant 8 temporades, i ha format part de l'equip de scouting del Joventut de Badalona.

El projecte que el club ha iniciat de la mà de Sancho, és fer créixer els equips base del club a partir d'un treball molt específic i poder donar un salt de qualitat i poder ser un club de bàsquet de referència a tot el barri del Poble Sec i Sant Antoni.

Li donem la benvinguda, i esperem que el seu treball doni els fruits esperats d'aquí uns anys. Molta sort!