Sopar de Nadal 2017

El proper dissabte 16 de desembre de les 20:30 fins a les 02:00 hores, realitzarem el VII Sopar de Nadal del club a les instal·lacions del Centre Cívic del Sortidor (Plaça del Sortidor 12). El motiu d’aquest, és trobar-nos i gaudir d’un sopar de germanor abans de les festes nadalenques, i viure i conèixer tots els nostres equips.

Com ja és habitual, el Sopar de Nadal tindrà una finalitat solidària i desprès de sopar realitzarem el “Bingo solidari” on una part del benefici, es donarà a la Marató de TV3 que aquest any tractarà les malalties infeccioses.

Aquest any, com a novetat, i com a “prova pilot” per a futures activitats, la inscripció i el pagament s’haurà de realitzar mitjançant aquesta web abans dels 14 de desembre.

Per fer una estimació de les taules i cadires que haurem de llogar, us demanem que contesteu aquest correu electrònic, i ens confirmeu la vostra assistència amb el número de persones de la unitat familiar que assistireu.

Com funcionarà el Sopar:

  • ** Cada família portarà el seu sopar i una miqueta més per compartir; us podeu organitzar per equips i triar que porta cada família per evitar repeticions i assegurar un bon àpat. Haureu de portar la beguda, coberts, plats i gots.
  • ** El cost per persona és de 5€ que serveix per finançar totes les despeses del cost del lloguer de la sala i el cava per brindar.

Desprès del sopar, realitzarem el bingo solidari, i per finalitzar la vetllada hi haurà ball i servei de bar.

 

REALITZAR LA INSCRIPCIÓ