Forcem el tercer!

El sènior masculí va derrotar diumenge al UB Sant Adrià per 54 a 48 en un partit on les defenses es van imposar als atacs, i així forçar el tercer partit de l’eliminatòria.

El primer quart va començar amb un UBSA jugant sense nervis i molt còmode en línies generals i que va decantar el primer parcial al seu favor (11-17). Al segon període, el CBSAPS no va trobar la manera d’aturar l’atac dels santadrianencs i van anar al descans amb un desavantatge de 13 punts (24-37).

O canviaven molt les coses, o tot semblava que l’eliminatòria podia quedar resolta.

Al tercer període, l’equip va trobar la intensitat necessària en defensa per dificultar els atacs del UBSA i poder rebaixar la diferència de punts amb una aportació ofensiva més fluida (40-43).

Gràcies a la gran defensa de l’últim quart, on el UBSA no va fer cap punt fins el minut 7, i un atac molt més equilibrat entre el joc interior i exterior, l’equip va realitzar un parcial final de 16 a 5 amb el que va culminar la remuntada.

El proper diumenge a les 12:30h es jugarà a Sant Adrià l’últim i decisiu partit que decidirà quin equip manté la categoria

Us convidem a animar l’equip i no deixar sols als nostres jugadors en un camp on de ben segur l’ambient serà una olla a pressió per animar els locals