Proper objectiu: Sant Adrià

Aquest proper cap de setmana comencen les fases pel Sènior masculí i el Sots21 masculí amb un denominador comú: el rival és el UB Sant Adrià.

El Sènior masculí jugarà les fases de permanència a Tercera Catalana al millor de tres partits i amb el factor pista en contra. L'equip dirigit per Carles Cardona, ha realitzat una segona volta molt més regular que la primera, i això l'ha permès sortir de les últimes posicions de descens directe.

Diumenge a les 12:30h es jugarà el primer partit a la pista del UBSA C (c/ Ricart 8-14 de Sant Adrià del Besòs), un vell conegut de l'equip ja que es van enfrontar la temporada passada a Territorial, guanyant el CBSAPS els dos partits de lliga. Si l'equip guanya, la setmana vinent a casa amb l'ajuda del públic, podria certificar la permanència a la categoria.

Pel que fa al Sots21, desprès de proclamar-se campió de lliga, jugarà diumenge a les 19h a la Pista Poliesportiva Tres Xemeneies l'eliminatòria prèvia contra el UBSA B. Un rival que ha quedat tercer del seu grup, però que de ben segur que no ens facilitarà les coses. En cas de victòria, la setmana vinent es jugaria la Final Four per ser campió de Barcelona.

Us esperem a tothom per tal d'animar als nostres equips en aquest tram final de temporada.