Derbi històric

 

El proper diumenge 15 de gener de 2017 a les 18h, per primera vegada a la història, s'enfrontaran els equips sèniors del C.B.Sant Antoni-Poble Sec i l'Escola Pia de Sant Antoni a la Pista Poliesportiva de "Les Tres Xemeneies". Des del 2003, any de fundació del C.B.Sant Antoni, ambdos clubs s'han enfrontat en diferents categories, tant masculines com femenines, però mai a la categoria sènior.

A finals de juny de l'any 2003 es va produir una reestructuració de la secció de bàsquet de l’ Escola Pia, i tots els equips en edat no escolar van quedar exclosos de l’organigrama esportiu. Com a conseqüència d'aquesta decisió, a principis de juliol de 2003 va néixer el C.B.Sant Antoni per donar continuïtat a totes aquelles persones que volien gaudir del bàsquet.

Els dos equips que estan al grup 2 de la Tercera Catalana, estan lluitant per la part baixa de la classificació. L'EPSA arriba a aquest partit amb 5 victòries, dues més que el CBSAPS, que tot i millorar el seu joc en les últimes setmanes, no guanya un partit des del passat més d'octubre.

Us esperem per tal d'animar als nostres jugadors en un partit especial de màxima rivalitat, i on de ben segur que els nostres jugadors donaran el màxim de si mateix per tal de trencar aquesta mala dinàmica de resultats i seguir lluitant per l'objectiu de mantenir la categoria.

Posteriorment, a les 19:30h, el sènior femení jugarà un partit important contra el SAFA Claror, per continuar lluitant per les primeres posicions de la lliga, i on també necessitaran de tot el recolzament de la nostra afició.