VI Sopar de Nadal


El proper dissabte 17 de desembre de les 20:30 a les 01:00 hores, realitzarem el VI Sopar de Nadal del club a les instal·lacions del Centre Cívic del Sortidor (Plaça del Sortidor 12). El motiu d’aquest, és trobar-nos i gaudir d’un sopar de germanor abans de les festes nadalenques, i viure i conèixer tots els nostres equips.

Tal i com us vam explicar el dia de la presentació d’equips, aquest any per les dates del calendari, no hi haurà la Xocolatada Solidària que es feia per la Marató de TV3. Per aquesta raó, el Sopar de Nadal tindrà una finalitat solidària i tot el benefici de l’activitat, es donarà a la Marató de TV3 que aquest any tractarà l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Per fer una estimació de les taules i cadires que haurem de llogar, necessitem que ens confirmeu la vostra assistència (número de jugadors i acompanyants) abans del 15 de desembre a l’entrenador del vostre equip.

Com funcionarà el Sopar:

- Cada família portarà el seu sopar i una miqueta més per compartir; us podeu organitzar per equips i triar que porta cada família per evitar repeticions i assegurar un bon àpat. Haureu de portar la beguda, coberts, plats i gots.

El preu del Sopar serà el següent:

1 persona – 5€
2 persones – 8€
3 persones – 12€
4 persones – 15€
5 persones – 19€


Els preus són per una mateixa unitat familiar, i es pagaran el mateix dia abans del sopar.

Us demanem la màxima puntualitat possible per tal d’aprofitar l’horari reservat de la sala de la millor manera possible.

 


Us hi esperem!!