SuperManager ACB 16-17


Arrenca de nou el joc de la ACB “SuperManager” i per sisena temporada el C.B. Sant Antoni – Poble Sec obre a tots els seus socis i jugadors la possibilitat de participar a la seva lliga privada. Com ja és habitual el guanyador s’endurà un petit obsequi que s’entregarà a final de temporada.

Les regles s’especifiquen a la pròpia web del joc http://supermanager.acb.com

Per tal de poder controlar els participants inscrits i que tots compleixin la regla bàsica de la lliga privada (ser soci o jugador del club) serà obligatori que quan confeccioneu la vostra plantilla, el nom de l’equip sigui el vostre nom propi. En canvi el nom d’usuari podrà ser el que vosaltres vulgueu. D’aquesta manera qualsevol equip inscrit a la lliga privada que no sigui un jugador o un soci serà automàticament eliminat.

Per últim dir que cada jugador o soci només podrà inscriure a la lliga privada 1 equip, i la data màxima d’inscripció serà el divendres 30 de setembre a les 15h.

*RESUM REGLES*

- El joc només queda obert  a socis o jugadors del club

- Últim dia per inscriure’s a la Lliga privada: divendres 30 de setembre a les 15h

- El nom de l’equip ha de ser obligatòriament el nom i cognom del propi participant

- Només es podrà inscriure 1 equip per jugador/soci

- El guanyador serà aquell que en acabar la lliga regular tingui la màxima puntuació acumulada

***Recordeu que per inscriure’s a la lliga del nostre club primer haureu de confeccionar el vostre equip, i un cop el tingueu tancat podreu afegir-lo a la lliga privada a través de les següents dades:

- Nom lliga privada: CBSAPS

- Password: CBSAPS16