REC in your memory

Per segon any consecutiu, alguns membres de la ONG REC in your memory, entre els quals s'hi troben persones vinculades al CBSAPS, han realitzat un viatge a Louga (Senegal) per tal de dur a terme el Campus Moha Diop, i aportar els seus coneixements tècnics a la població d'aquesta ciutat que es troba a 50 km. de la costa atlàntica. 

REC in your memory és una associació sense ànim de lucre creada i preparada per canviar el mon mitjançant el bàsquet com a nexe d'unió i cooperació.

Entre d'altres activitats, han visitat un hospital on han pogut comprovar la gran diferència de condicions hospitalàries a les que estem acostumats a veure, han visitat una escola maternal de nens i nenes de 3 a 5 anys, han entregat a un orfanat part del material esportiu que des de diferents clubs d'arreu del pais s'ha recollit, han realitzat un safari o han estat presents a la final de bàsquet de la Copa de Senegal, on només van poder veure la primera part com a conseqüència de les goteres existents al pavelló.

Des del club volem donar el màxim suport i recolzament a aquestes organitzacions humanitàries, i molt més si el bàsquet està present.

Us deixem la web de la organització, així com el blog d'aquest viatge on podreu veure i llegir de primera veu les experiències d'aquest viatge del membres REC, o bé el seu Facebook.

Mitjà