Concurs Caprabo

 

BASES DEL CONCURS

1) El període d’admissió per poder participar al concurs per guanyar els 100€ de compres a Caprabo s’iniciarà el 13 d’abril de 2016 i finalitzarà el 30 d’abril de 2016 a les 23:59 hores.

2) Podran participar totes aquelles persones, majors d’edat, que tinguin la targeta client de Caprabo i aquesta estigui vinculada al CLUB BÀSQUET SANT ANTONI – POBLE SEC.

3) Cada participant només podrà presentar-se amb una única targeta.

4) El fet de participar en aquest concurs comporta l’autorització al CLUB BÀSQUET SANT ANTONI-POBLE SEC per publicar alguna dada dels participants o la fotografia del guanyador/a en qualsevol mitjà de difusió pública o privada, i en particular, l’autorització del guanyador/a per publicar-ho a la web del Club i les seves xarxes socials.

5) Per poder optar al premi, cada participant haurà de realitzar el següent:

         - Enviar 3 tickets de compra, superiors a 20€ cadascun d’ells, realitzats durant el mes d’abril a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el titular de la targeta, el seu DNI i el número de targeta client de Caprabo.

6) Un cop estigui validada la documentació enviada, es donarà un número per participar al sorteig. El club es reserva el dret a poder sol·licitar els tickets de compra originals.

7) Els participants es responsabilitzen que la documentació enviada és original i verídica, i està sota els barems demanats per poder participar. Si es detecta qualsevol intent de frau, automàticament la sol·licitud de participació al sorteig quedarà descartada, i no es podrà entregar cap documentació més per aquest sorteig.

8) El sorteig es durà a terme el dilluns dia 2 de Maig de 2016. Es gravarà en vídeo l’extracció dels números que donaran la combinació guanyadora. La comunicació del guanyador/a es farà a través dels diversos canals de comunicació dels quals disposa l’entitat (pàgina web, xarxes socials, butlletí,...).

9) El premi de 100€ es carregarà a la targeta client del guanyador/a per poder realitzar les compres a qualsevol establiment de Caprabo. NO s’entregarà el premi en efectiu sota cap circumstància.

10) El club informa, que d’acord amb l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en el Reglament de Desenvolupament 1720/2007 , l’informem que les dades personals obtingudes per tal de poder participar al concurs seran incorporades a un fitxer titularitat de CLUB BÀSQUET SANT ANTONI-POBLE SEC. La finalitat d’aquest fitxer és exclusivament per a la gestió administrativa i per a la informació relacionada amb l’entitat que li pugui interessar. Tanmateix l’informem que podrà exercitar els seus drets d’accés, modificació, cancel•lació o oposició, enviant un escrit a CLUB BÀSQUET SANT ANTONI-POBLE SEC, amb domicili al c/Vila i Vilà 44 (08004 – Barcelona). D’acord amb la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, el fet de presentar-se al concurs accepta expressament rebre informació promocional del club mitjançant els canals electrònics. Podrà oposar-se en qualsevol moment al tractament de les seves dades amb fins promocionals, enviant un escrit a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  indicant a l’assumpte “ESBORRAR”

11) La participació en aquest concurs voldrà dir que s’accepten totes les bases establertes en aquest document, i del seu funcionament.