Caprabo renova l'esponsorització

Com ja us hem anat informant, Caprabo va renovar la seva esponsorització amb el nostre club mitjançant la seva divisió de Caprabo Sport, que permet que les entitats esportives adherides puguin beneficiar-se econòmicament de les compres realitzades per tots els seus abonats retornant un percentatge de les seves compres.

Avui en dia, per la situació econòmica en la que ens trobem, és complicat aconseguir patrocinadors per les entitats esportives amateurs com la nostra, i volem conscienciar-vos per tal de poder continuar treballant amb aquestes empreses en un futur i poder gaudir d’una sèrie d’avantatges.

Per aquest motiu i a la vista dels beneficis que ens comporta, us animem a realitzar compres a Caprabo amb la targeta client, independentment de l’import, ja que constarà com a compres que es realitzen des de les targetes vinculades al Club. És important que entengueu que en cap cas aquesta vinculació us anul·la els beneficis que teniu amb la targeta a nivell particular.

Poden participar en aquest programa tots els socis, jugadors/es, familiars i coneguts, que vinculin la targeta client de Caprabo al Club i que comprin a qualsevol establiment de Caprabo o bé mitjançant la seva web www.capraboacasa.com

Properament, des del Club, realitzarem una sèrie de promocions i concursos per tots aquells que estiguin adherits al programa Caprabo Sport.

Per a més informació envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us facilitarem tota la informació necessària per tal de donar-vos d'alta la targeta client o bé per tal de vincular-la.

Des del Club, us animem a participar en aquest acord de col·laboració i agraïm el vostre esforç per ajudar-nos a fer un Club més gran i fort.