Aniversari de 10

Dissabte es va realitzar l’acte inaugural d’aquest 10è aniversari que durarà tota aquesta temporada, i que com era d’esperar, es va refermar el que ja era evident: el CBSAPS està creixent, a nivell esportiu i social, alhora que cada cop està més integrat al barri. La jornada matinal començava a les 10h amb els més petits, però des de feia més d’una hora, l’afluència de gent per la pista ja era important, donant a entendre que no era un dia qualsevol. 

La victòria se la va endur La Salle Bonanova de manera clara davant de les més petites de la casa. L’entrega d’obsequis la va realitzar el regidor del districte Jordi Martí, on una vegada més, va demostrar el seu recolzament envers l’entitat, i d’una manera ja oficial va recordar a tots els assistents que en poc més d’un any la pista de les Tres Xemeneies estaria coberta.

A les 12h els preinfantils van jugar contra la UE Gaudí en un partit molt igualat, i que va necessitar una pròrroga per decidir el guanyador. Finalment la victòria es va quedar a casa. Els obsequis els va entregar el conseller del districte per ERC, Jordi Sunyer, qui a l’igual que el regidor, va demostrar que sempre que l’agenda li permet, dóna suport a les activitats que organitza el club. A les 11h començava el partit entre les associacions del barri, on estaven representats els Moderns i els Bandarres.

La jornada matinal finalitzava amb una demostració per part dels Moderns, i posteriorment el vermut popular.

A les 16h, es va jugar el partit d’ex-membres del club, on el millor va ser el retrobament d’antics companys, així com la confirmació de que els anys passen per tots.

Posteriorment, els Gegants del Poble Sec van donar pas al plat fort de la jornada, la presentació de tots els equips de la temporada 2013-2014, 10 equips, més de 100 jugadors i una vintena d’entrenadors que treballaran per tal de complir els objectius marcats.

Els parlaments, els va obrir en Josep Guzmán, president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, i antic membre de la junta directiva del club.

A continuació, Anna Maria Massó, consellera del districte i comissionada del Poble Sec, i en representació del regidor, va voler donar el seu suport a l’entitat.

Finalment, Carles Cardona president del club, va realitzar un discurs on va donar la benvinguda a tots els equips i va agrair a totes aquelles persones que havien passat pel Club el seu esforç i compromís durant aquests 10 anys. Tanmateix, va destacar el magnífic moment en que es troba l’entitat, i va remarcar les aspiracions que té el club per créixer, però sense oblidar els orígens humils.

Per concloure aquesta jornada festiva, es va realitzar un partit d’exhibició entre una sel·lecció de jugadors de la casa, que estava format des de infantils fins a sèniors, tant masculins com femenins.