X Diada

El proper dissabte 15 de juny es realitza la X Diada del Club Bàsquet Sant Antoni – Poble Sec  a la pista Poliesportiva de les 3 Xemeneies de les 9,00h. fins a les 21,00h. del vespre.

El format serà el mateix que en els últims anys, és a dir, 6 equips formats pels diferents jugadors/es del club, dividits en 2 grups. Els 2 primers de cada grup jugaran les semifinals, i els guanyadors d’aquestes la gran final. Pel que fa als més petits del club, el pre-infantil jugarà a les 11:00h., l’aleví a les 11:45h. i l’escola de bàsquet a les 12:30h.

* Consulteu els equips i els horaris

Posteriorment realitzarem la tradicional botifarrada a un preu de 3€ fins a les 15,00h., on alguns jugadors/es del club han pres la iniciativa per tal de realitzar un “Harlem Shake” del club.

A les 15:30h. es realitzarà el concurs de tirs lliures per els més petits de la casa, i a les 16:00h. el concurs de triples per els més grans. Més tard continuarem amb els partits, entre els quals hi haurà un combinat dels equips petits contra els pares, les semifinals, un All-Star contra un combinat del club i finalment la gran final.

Com a la temporada anterior, al bar tindrem begudes i realitzarem entrepans durant tot el dia a preus econòmics, així no farà falta sortir del poliesportiu.

Us hi esperem!!