V Dinar de Nadal

El proper dissabte 19 de Desembre a partir de les 14:00h, realitzarem el V Dinar de Nadal del club a les instal·lacions de la Pista Poliesportiva de “Les Tres Xemeneies” (c/ Vila i Vilà 44). El motiu d’aquest, és trobar-nos i gaudir d’un dinar de germanor abans de les festes nadalenques.

L’altra part important del dinar és viure i conèixer tots els nostres equips, per tant, demanem la màxima assistència per part de tots ja que està a les nostres mans fer del C.B.Sant Antoni-Poble Sec un club viu i dinàmic.

Tal i com us vam explicar el dia de la reunió de pares, alguns membres del club formen part de la ONG REC IN YOUR MEMORY, associació sense ànim de lucre que està orientada a l’ajuda i cooperació al poble africà, que utilitza el bàsquet com a nexe d’unió. Aprofitarem aquest dia per realitzar una campanya de recollida de roba esportiva que ja no us sigui d’utilitat, i sempre i quan estigui en bon estat. Canviar el món és possible amb l’ajuda de tots.

Per fer una estimació de les taules i cadires que hem de llogar, necessitem que ens confirmeu la vostra assistència (número de jugadors i acompanyants) abans del 16 de desembre a l’entrenador del vostre equip.

Com funcionarà el dinar:

- Cada família portarà el seu dinar i una miqueta més per compartir; us podeu organitzar per equips i triar que porta cada família per evitar repeticions i assegurar un bon àpat. Haureu de portar la beguda, coberts, plats i gots.

- El preu per persona serà de 3€ que es pagaran el mateix dia abans del dinar.

Us demanem la màxima puntualitat possible per tal que els equips que tenen partits per la tarda puguin assistir al dinar.

Durant el matí hi hauran partits a la nostra pista i serà una bona oportunitat per veure en acció els nostres equips.