REALITZACIÓ INSCRIPCIÓ

De cara a les inscripcions de la temporada 2018-2019, per tal d’agilitzar el procés d’alta i evitar cues innecessàries, realitzarem els tràmits mitjançant aquesta web.

Us indicarem com heu de procedir per tal de poder realitzar totes les gestions necessàries per formalitzar l'alta.

Si en algun moment teniu dubtes a l’hora de seguir el procés, us podeu posar en contacte al correu electrònic de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us ajudarem el més aviat ens sigui possible.

Detalls a tenir en compte:

1) Les fitxes federatives han estat entregades als equips de competició i seran els propis entrenadors qui us les recolliran, no patiu si han acabat els entrenaments perquè es posaran en contacte per quedar amb vosaltres.

2) Per les noves incorporacions al club, heu de sol·licitar al vostre anterior club la carta de baixa. Sense aquesta NO es pot tramitar l'alta. Quan disposeu d'ella envieu-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Encara que no tingueu la baixa heu de formalitzar la inscripció igualment.

3) Els nens/es d'Escola NO han d'omplir cap fitxa federativa ni tampoc han de passar la revisió mèdica obligatòria per competir a la Federació Catalana de Basquetbol.

4) Heu de tenir preparada una fotografia actualitzada i una fotocòpia del DNI per adjuntar al formulari de dades personals (en cas de no tenir el DNI, envieu la fotocòpia del CATSALUT). 

5) Si necessiteu qualsevol peça de roba, ho heu d'indicar al formulari de les dades personals i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d'iniciar la comanda.

6) SI EL TEU EQUIP ÉS D'ESCOLA FINS A JÚNIOR REALITZA L'ALTA SEGUINT ELS SEGÜENTS PASOS:

  1. Formulari DADES PERSONALS (Un cop complimentat el formulari us informarem si heu de passar la revisió mèdica. En cas d'haver-la de passar, truqueu al 93 280 52 77 (o qualsevol centre mèdic que coneixeu), concerteu visita i enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. el document de la revisió signada pel metge abans del 31 de juliol.)
  2. Si el pagament és FRACCIONAT complimenta el document SEPA
  3. Complimenta el document d'acceptació de condicions
  4. Realitzar el pagament a la botiga online del club

7) SI EL TEU EQUIP ÉS SOTS21, SOTS25 O SÈNIOR REALITZA L'ALTA SEGUINT ELS SEGÜENTS PASOS:

  1. Formulari DADES PERSONALS (Heu de passar la revisió mèdica obligatòriament, truqueu al 93 280 52 77 (o qualsevol centre mèdic que coneixeu), concerteu visita i enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. el document de la revisió signada pel metge abans del 31 de juliol.)
  2. Complimenta el document d'acceptació de condicions
  3. Realitzar el pagament a la botiga online del club