Avantatges socis

Ser soci del C.B. Sant Antoni-Poble Sec té molts avantatges. A continuació podràs conèixer les condicions econòmiques preferents que disposes per ser soci del club per part dels nostres col·laboradors:

Piscines Bernat Picornell:

Instal·lació esportiva situada a l'Anella Olímpica de Montjuïc, on es troba un dels centres de fitness capdavanters de Barcelona.

Quota d’inscripció gratuïta i quotes especials mensuals.

Tots aquells socis que estiguin interessats en aquesta promoció hauran d’enviar un mail a l’adreça del club Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per expedir-vos el certificat que acreditarà que sou socis del Club, document imprescindible a l’hora de fer l’inscripció a les Piscines Picornell perquè se us apliquin aquestes condicions.

Per a més informació els podeu trobar a l'Avinguda de l'Estadi 30-38 de Barcelona o bé trucant al 93 423 40 41

Clínica Felina Barcelona

Si la vostra mascota és un gat els podeu trobar a c/Marquès de Campo Sagrado 12, o bé trucant al telèfon 93 624 48 54.

SA Veterinaris

Si la vostra mascota és un gos, els trobareu a c/ Margarit 34, o bé trucant al telèfon 93 442 48 54 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Descompte d'un 5% a tots els socis del club.

Llibreria Gadial:

El club i la Llibreria Gadial han arribat a un acord de col•laboració per oferir als seus socis un 5% de descompte en tots els seus productes.

La Llibreria Gadial es troba a la Ronda Sant Pau 65 al barri de Sant Antoni, i podeu trobar tot tipus de material d'oficina, papereria, llibres escolars i de lectura, així com servei de fotocopisteria.

Per a més informació podeu contactar al telèfon 93 442 14 08, o bé mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Biterswit:

Biterswit és un estudi de disseny creat a Barcelona que ofereix una línia de productes base a tots els seus clients així com la personalització de cada un d'ells. Si tens una idea elles te la dissenyen!

També es dediquen al disseny d'imatges corporatives per empreses, plantilles, dissenys de pàgines web i publicitat.

Descomptes d'un 5% a tots els encàrrecs personalitzats.

Per a més informació podeu contactar amb elles mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a la seva pàgina de Facebook.

Breezy

22°C

Barcelona

Breezy

Humidity: 53%

Wind: 40.23 km/h

  • Showers
    25 May 2018 23°C 17°C
  • Scattered Showers
    26 May 2018 21°C 17°C